Aktuelt

Her kan du følge med i nyheder og updates

Fjernkøling i industrien - hvad skal der til?

21.
maj
2014
Kalundborg Forsyning inviterer – i samarbejde med Miljøstyrelsen, Kalundborg Kommune, CLEAN og DHI - til konference og workshop om fjernkøling til industrien den 12. juni i Kalundborg.Industriens behov for køling er i mange tilfælde langt større end de nuværende danske erfaringer med fjernkøling, hvor der hovedsageligt leveres køling til større institutioner, kontorarealer og shopping centre. Fjernkøling, hvor flere virksomheder får dækket deres kølebehov i forbindelse med industriproduktionen– i stedet for egne, lokale mindre køleløsninger – kan indebære en række miljømæssige og økonomiske fordele og nye forretningsmuligheder for kommunale forsyningsselskaber og virksomheder med kompetencer og produkter inden for fjernkøling. Med afsæt i Kalundborgs unikke sammensætning af tunge industrivirksomheder - der allerede i dag arbejder sammen i Kalundborg Symbiosen om at reducere ressourceforbruget på en række områder – nuværende danske erfaringer med fjernkøling, og en ny analyse af potentialet for fjernkøling i Kalundborg, sætter konferencen fokus på hvad der skal til for at levere fjernkøling i stor skala til industrien. For mere information om konferencen, kontaktes:Birgit Jensen, Kalundborg Forsyning: bije@kalfor.dk, 59571711Thomas Alstrup, Copenhagen Cleantech Cluster: ta@cphcleantech.com, 3029 3072

Grøn industrisymbiose

9.
oktober
2013

Din virksomhed kan tjene penge på jeres affald.

Grøn Industrisymbiose er et projekt, der handler om at du kan få hjælp til at gennemgå dit affald og til at finde en virksomhed, hvor jeres affald bliver til en ressource.

Læs mere i en artikel i Industrinyt den 8. oktober 2013 af Irene Stelling via linket http://www.industri-nyt.dk/industrisymbiose-tjen-penge-paa-dit-affald

EU-udbud vedrørende undervisning/kurser m.m. i Symbioseuddannelsen i regionalfondsprojektet ”Copenhagen Cleantech Cluster”

21.
december
2012

Projekt Symbioseuddannelsen er i løbet af efteråret 2012 blevet godkendt som et delprojekt i regionalfondsprojektet Copenhagen Cleantech Cluster (CCC). Projekt Symbioseuddannelsen har selvstændige aktiviteter og eget budget regnskab, men indgår i det samlede CCC på lige fod med andre delprojekter hos andre partnere i CCC.

Delprojektet Symbioseuddannelsen afventer fortsat legalitetskontrol hos Erhvervsstyrelsen (ERST), som forventes afsluttet og godkendt senest medio januar 2013. Skulle ERST mod forventning ikke godkende Projekt Symbioseuddannelsen som delprojekt i CCC, bortfalder dette udbud, og ordregiver forbeholder sig ret til at afvise alle tilbud.

Ordregiver er en privat Foreningen og det faktum, at indkøbet foretages via et EU-udbud skal ses i lyset af foreningens samarbejde med Kalundborg kommune, og ikke fordi foreningens indkøb anses for at være underlagt EU’s udbudsregler.

Frist og kontaktoplysninger ved spørgsmål til udbudsmaterialet:

Kontaktoplysninger: Kalundborg Symbiose, att.: Niels Larsen på e-mail nilr@kalundborg.dk

(Bemærk at alene skriftlige spørgsmål på e-mail besvares. Dette sker af hensyn til at spørgsmål og svar kan formidles til alle tilbudsgivere.)

Fristen for spørgsmål til udbudsmaterialet er den 22. januar 2013 kl. 16.00.

For flere informationer se her

Mød Kalundborg Symbiosis til Kulturnat i Miljøministeriet

27.
september
2011

Mød Kalundborg Symbiosis til Kulturnat i Miljøministeriet

Hvornår14. oktober kl. 18 - 24

Sted: Miljøministeriet Højbro Plads 4, 1200 København K

Bliv klogere på Den Grønne Industrikommune

14.
september
2011

Bliv klogere på Den Grønne Industrikommune

I anledningen af den regionale klimafestival inviterer Kalundborg Kommune til:
ÅBENT HUS: Torsdag den 29. september 2011 kl. 12.00-19.00
Hareskovvej 14 i Kalundborg

Kom og hør om de spændende projekter og aktiviteter, der foregår i Kalundborg - Den Grønne
Industrikommune.
Der vil være mulighed for at få information og vejledning om klima og energi. Medarbejdere fra
kommunens tekniske afdelinger står klar til at tage en snak om dine klimaudfordringer.
Se også udstillingerne om industriel symbiose, klimatilpasning og energirenovering. Hør et
spændende foredrag og prøvekør kommunens elbil. Lokalafdelingen af Danmarks
Naturfredningsforening udstiller og giver gode råd om miljørigtige indkøb.
Det er gratis at deltage og alle er velkomne!

 

I PARTNERSKAB MED

 

Kalundborg Symbiosis newsletter

Få tilsendt vores nyhedsbrev!

Udgiv indhold