Velkommen ombord: Schultz Shipping Group tilslutter sig Kalundborg Symbiose som nyt associeret medlem

Kalundborg, 3. januar 2024 – Schultz Shipping Group er nyt associeret medlem af Kalundborg Symbiose, i overensstemmelse med foreningens strategi om at udvide og styrke partnerskabet. Med Schultz Shipping Groups tilslutning tæller Kalundborg Symbiose nu atten virksomheder, både private og offentlige, der alle arbejder sammen om at optimere udnyttelsen af ressourcer.

Vi er glade for at kunne byde Schultz Shipping Group velkommen i Kalundborg Symbiose. Deres lokale forankring og engagement i at udvikle et bredt spektrum af forskellige serviceydelser er vigtige elementer i at skabe en velfungerende infrastruktur i Kalundborg”, udtaler Michael Hallgren, produktionsdirektør, Novo Nordisk Kalundborg og formand for Kalundborg Symbiosen og fortsætter: Ligesom de øvrige partnerne i Kalundborg Symbiose, er Schultz Shipping engageret i bæredygtighed, og jeg forventer, at deres medlemskab vil skabe nye samarbejdsmuligheder og at  deres globale, maritime netværk vil være med til at udvikle det lokale partnerskab”.

Schultz Shipping Group repræsenterer et veletableret, familieejet rederi, der siden 1926 har været en nøglespiller i den maritime industri ved den historiske havn i Kalundborg. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til en alsidig koncern med ekspertise inden for skibsfart, stuvning og lageroperationer. I 2010 tog virksomheden et strategisk skridt mod at blive et internationalt skibsfartsselskab. Med kontorer i Aalborg, København, Aarhus, Szczecin, Gdansk, Hamburg og Rostock tilbyder Schultz Shipping Group omfattende havneagenttjenester med fokus på tankere, tørlast, stykgods, STS-operationer, projektlaster og mere.

Som et tegn på deres lokale engagement har Schultz Shipping Group etableret et nyt logistikcenter ved Ny Vesthavn. Dette center afspejler deres dedikation til miljøvenlige operationer og bæredygtige praksisser og er i overensstemmelse med Kalundborg Havns mål om at skabe en CO2-fri terminal.

”Vi støtter aktivt vores lokalsamfund og samarbejder tæt med flere virksomheder i både Kalundborg Symbiose og Kalundborg Havn. Med vores solide organisation og globale netværk ser Schultz Shipping Group frem til at bidrage til yderligere samarbejde og udvikling inden for Kalundborg Symbiose”, udtaler Peter Stenberg, Managing Director, Schultz Stevedoring A/S.